User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Povestea parchetului devine cunoscuta de pe vremea lui Ludovic al XIV cand acesta opteaza pentru folosirea parchetului in resedinta regala nou construita.

 Cei care cunosc magia parchetului din lemn masiv spun in continuare povestea punand accent pe trasaturile care i-au confirmat unicitatea: structura, duritatea, esenta. Lemnul este un material natural care traiste, respira si devine inconfundabil. In trecut parchetul din lemn masiv era folosit doar in conace si castele reprezentand atributul claselor sociale priviliegiate.

In zilele noastre parchetul este accesibil oricarei clase sociale, celor care nu se pricep la lemn si aleg parchetul laminat, al carui proces de productie se bazeaza pe imitarea originalului.

Parchetul din lemn masiv este cel mai frumos si celmai durabil este cel mai frumos si durabil parchet existent.  In ultimii ani , parchetul sufera diverse modificari industriale cum ar fi parchet laminat sau stratificat, dar in general parchetul din lemn masiv se va afla in topul preferintelor.

Avantajele Parchetului din lemn: este natural si durabil, aduce un plus de valoare estetica, prezinta multe avantaje functionale, asigura un bun confort termic, rezistenta indelungata in timp, se poate rascheta, se poate lacuit.