User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Bicarbonatul de sodiu alimentar este utilizat pentru mai multe, nu doar in alimentatie. In afara de eficienta acestuia din bucatarie bicarbonatul are si alte utilizari. In acest articol va prezentam rolul bicatbonatului in dezodorizare.  Puteti dezodoriza frigiderul punand o cutie deschisa de bicarbonat in partea din spate a acestuia si mirosurile vor fi neutralizate.

 

Utilizand bicarbonat se pot elimina mirosurile neplacute din tocator.

Presarati bicarbonat pe capac pe masura ce adaugati reciclabilele in container. Curatati containerul periodic presarand bicarbonat pe un perete umed pentru a elimina mirosurile neplacute.

De asemenea, utilizand bicarbonat puteti elimina mirosurile neplacute de pe tocator.

Pentru a dezodoriza scurgerile de la chiuveta si cada si impiedica aparitia mirosurilor neplacute turnati ½ cana de bicarbonat in scurgere in timp ce apa calda curge, va neutraliza si mirosurile acide si pe cele alcaline, lasand scurgerea proaspata.

Pentru dezodorizarea scurgerilor de la chiuveta si pentru dezodorizarea cazii turnati o jumatate de cana de bicarbonat in scurgere in timp ce apa calda curge. Veti neutraliza astfel mirosurile acide lasand scurgerea proaspata.