User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Mobila, parchetul si scarile interioare din lemn sunt intrebuintarile majore ale lemnului pentru amenajarile interioare. Daca mobilierul din lemn masiv a pierdut teren in fata palului laminat, in ceea ce priveste parchetul si scarile la MBG ambinet veti gasi tot ce cautati in materie de scari de interior.

 

Sunt foarte multe scari din lemn si modele pe care vi le pun la dispozitie profesionistii si ne-am gandit sa va dam si cateva recomandari sau sfaturi pentru astfel de situatii. Pentru inceput ar trebui sa determinati dimensiunile spatiului in care urmeaza sa se incadreze scara interioara. N cazul in care veti dispune de un spatiu mare va recomandam sa alegeti scari elegante care sa impresioneze orice persoana va intra in casa. In cazul in care spatiul este mic atunci este recomandat sa alegeti scari econimice. Pentru spatii mari se pot amenaja si spaii de depozitare sub scarile interioare. In cazul in care spatiul are o iluminare buna se pot alege si scari cu contratrepte care sa se inchida in lateral si vom beneficia de un spatiu pentru depozitare suplimentar.

Si alegerea modelului de scara este foarte importanta si ar trebui sa stiti ca se pot confectiona si alte tipuri de scari pentru interior si scari interioare cu vanguri din lemn.

Legat de culoarea scarii va recomandam ca pentru spatiile intunecoase sa se aleaga culori si tonuri deschide. Pentru spatiile in care iluminarea ese buna se recomanda alegerea unor culori deschise. Treptele pot sa fie finisate in doua culori.

Pentru scarile construite in combinatii metalice sugeram culori contrastante. Scarile ar trebui sa se asorteze din punct de vedere cromatic cu mobila din jur dar ar trebui sa creeze si contrast cu celelate finisake.

 

Bugetul pe care il alocati scarilor este un detaliu important.