User Rating: 1 / 5

Star ActiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Alegerea parchetului poate parea o treaba foarte simpla insa in realitate nu este deloc asa. Va trebui sa tineti cont de mai multe aspecte atunci cand luati asemenea decizii pentru a va putea bucura de un parchet trainic si frumos.

 

Atunci cand alegeti parchetul trebuie sa tineti cont si de destinatia pe care incaperea o va avea in momentul in care va fi decorata dar si de culoarile care sunt folosite la designul interior sau de gradul de luminozitate. In primul rand primul aspect de care va trebui sa tineti cont in momentul in care va alegeti parchetul este zona practica. In cazul in care parchetul este destinat camerei de zi ori holului de la intrare e obligatoriu sa alegeti o placa de parchet laminat.

Culoarea parchetului ar trebui sa tina cont nu numai de restul culorilor din incapere dar si de dimensiunea pe care o are camera. Nuantele inchise pentru parchet sunt potrivite pentru incaperile cu suprafata mare cum ar fi livingul. Este recomandat si un bun contrast intre nuantele inchise de parchet si cele deschise si covor.

 

Chiar in momentul in care podeaua se intretine usor si este rezistenta la zgarieturi nu inseamna ca nu se poate distruge. Pentru a putea prelungi viata podelelor din parchet dar si pentru a le pastra pe acestea frumoase pentru cat mai mult timp este necesar sa le intretineti corespunzator.